تکنولوژی, تکنولوژی, راهنمای خرید, سایر تکنولوژی‌ها, سخت‌افزار, سخت‌افزار, معرفی, مقالات, موبایل, نرم‌افزار, نقد و بررسی

گوشی Redmi A1 Plus شیائومی

گوشی Redmi A1 Plus شیائومی

در بازه قیمتی تا ۳میلیون تومان گوشی موبایل تنوع بسیار کمی دارند،مدل هایی هر از گاهی معرفی میشود اما از کیفتی که باید برخوردار باشند نیستند.در این مقاله قصد داریم به معرفی گوشی Redmi A1 Plus شیائومی بپردازیم که قیمت آن حدود 2/7 میلیون تومان هست. می خواهیم به این بپردازیم که این گوشی جدید چه چیزی واسه گفتن داره و میتونه با بقیه گوشی های هم قیمتش رقابت کند؟ اگر قصد خرید این گوشی را دارید ، همراه موبایل هور باشید.

طراحی گوشی Redmi A1 Plus شیائومی، مناسب!

بدنه گوشی Redmi A1 Plus شیائومی، تماما پلاستیک کار شده و قسمت پشتی هم یه حالت دون دون مانند داره که موقع استفاده حس جالبی میده و سعی شده حس چرم مصنوعی رو تداعی کنه. دو سنسور دوربین به همراه فلش تو یه مربع سمت چپ بالای گوشی قرار گرفتن که یه کمی برآمدگی دارن و شیائومی سعی کرده چهره ای شبیه به آیفون 11 رو دربیاره که نسبتا هم خوب دراومده و گوشی رو واسه این رنج قیمتی واقعا جذابش کرده. سنسور اثر انگشت هم تو بدنه پشتی وجود داره که درسته جاش شاید خوب نباشه اما بودنش تو این بازه قیمتی مزین محسوب میشه. اثر انگشت و لک هم خیلی روش نمی مونه و بدون قاب هم خواستید میتونید استفاده کنید و مشکلی پیش نمیاد.

زیر گوشی درگاه میکرو یو اس بی، جک 3.5 میلی متری، میکروفون، سمت راست دکمه‌ی پاور و کم و زیاد کردن صدا، بالا هم اسپیکر. لبه‌ی سمت چپ هم خشاب سیم کارت قرار داره. تو خشاب سیم کارت هم می‌تونید دوتا سیم کارت و یک میکرو اس دی رو همزمان با همدیگه بذارید. یعنی هیبرید نیست که یا این یا اون و همه رو با هم پشتیبانی می‌کند.پنل جلویی یه نمایشگر تخت رو می‌بینیم که حاشیه‌ها از پایین زیاده. دوربین سلفی هم توی ناچ قطره‌ای اون بالا. تقریبا 81.4 درصد پنل رو صفحه نمایش به خودش اختصاص داده. خیلی انتظار خفنی نباید داشته باشید ازش ولی طراحی خوبی داره و خوش دست و راحته.

عملکرد صفحه نمایش Redmi A1 Plus

تو صفحه نمایش کاملا هر چی که باید تو این رنج قیمتی باشه استفاده شده نه بیشتر نه کمتر. یه پنل IPS با رزولوشن 720 با تراکم پیکسلی 269 و روشنایی متوسط که خیلی تو محیط بیرون اذیتتون نمیکنه. انتظار کیفیت خیلی بالایی نمیشه از صفحه نمایش تو این رنج داشت. آیکون ها پیکسل پیکسل نمیشن و وضوح خیلی بدی هم ندارن. کاملا معمولی و کار راه بنداز. رفرش ریت هم 60 هرتزیه که خب تو این رنج مناسبه و انتظار دیگه ای نمیشه داشت.

عملکرد باتری گوشی Redmi A1 Plus شیائومی

گوشی Redmi A1 Plus شیائومیتو بخش باتری عملکرد مناسبی داره و باتری 5000 میلی آمپر ساعتی اگه باهاش معمولی کار کنید یعنی پیغامی بدین، اینستاگرامی بچرخید، وب گردی کنید میتونه تا دو روز بهتون بازدهی بده و با کمی استفاده بیشتر تا یک روز و نیم هم جواب میده.یه آداپتور 10 واتی هم تو جعبه هست که فست شارژ نیست و کامل شارژ شدنش حدود 2.5 الی 3 ساعت طول میکشه. استفاده از پورت میکرو یو اس بی به جای تایپ سی باعث شده که خیلی سریع شارژ نشه. ولی در کل با توجه به عملکرد کلی باتریش مناسبه و تو این رنج قیمتی جواب کارتون رو میده.

دوربین ردمی A1 plus، فقط مناسب ثبت لحظات!

تو این بخش از دوتا سنسور استفاده شده یکی سنسور 8 مگاپیکسلی اصلی و یکی هم سنسور 0.3 مگاپیکسلی تشخیص عمق. سنسور اصلیش جزئیات خیلی خفنی ثبت نمیکنه و فقط تو نور و روشنایی خوب عکس های نسبتا مناسبی میگیره، خیلی هم دیتیل خاصی نداره و شارپنس عکس ها هم خوب نیستش. سنسور عمق هم که از مقدارش مشخصه چه جوریه فقط خواسته بگه منم هستم و برای اون داستان کامل شدن قسمت دوربین پشتی و شبیه شدن به آیفون انگار گذاشته شده. عکس های پرتره میتونید بگیرید باهاش ولی خب همیشه سوژه رو به خوبی تشخیص شاید نده. فیلمبردای هم فقط کیفیت 1080 و 30 فریم میتونید بگیرید و تمام.دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی هم نباید خیلی ازش انتظار جزئیات خفنی داشته باشید و بیشتر به درد جلسات آنلاین یا یه ویدئو چتی میخوره که بتونید فقط حضور داشته باشید!

عملکرد پردازنده Redmi A1 plus

تو بخش پردازنده از مدیاتک هلیو a22 استفاده شده که قدرت سخت افزار خاص و قابل ذکری نداره و بیشتر برای مصرف باتری و سبک تر بودن رابط کاربری بهینه شده. تو این رنج قیمتی انتظار اینکه بتونید با گوشی بازی کنید کمی تا قسمتی بعیده. شاید بتونید یه سری بازی سبک در حد شطرنج یا منچ یا بازی هایی که گرافیک خیلی بالایی ندارن رو باهاش بازی کنید. تو بخش رابط کاربری بیشتر در مورد تجربه کار با رابط کاربریش میگیم ولی تو این رنج قیمتی میتونید انتظار استفاده ساده و روزمره از گوشی رو داشته باشید، مثلا وب گردی کنید، پیغامی بدید یا تو شبکه های اجتماعی چرخی بزنید. خیلی هم روون و راحت نیست ولی چون رابط کاربری سبک تر شده تجربه نسبتا مناسبی داره و خیلی اذیت نمیکنه.

رابط کاربری شیائومی ردمی A1 پلاس

ردمی a1 پلاس جز اولین گوشی هاییه که رابط کاربری Android 12 Go توش به کار رفته. با رابط کاربری MiUI که تو بقیه گوشی های شیائومی استفاده شده کمی فرق داره و بیشتر شبیه اندروید خامه، سر همین زیاد انتظار شخصی سازی های بقیه رابط کاربری ها رو نداشته باشید. همه اپ ها هم اجرا نمیشه و باید برای استفاده از بعضی اپلیکیشن ها از نسخه گو یا لایت استفاده کنید. سبک بودن رابط کاربری باعث شده تو کار با گوشی خیلی اذیت نشید و لگ و باگ خاصی نبینید.

آیا گوشی Redmi A1 Plus شیائومی ارزش خرید داره؟

گوشی Redmi A1 Plus شیائومیگوشی های تو این رنج قیمتی بیشتر برای گوشی دوم خریداری میشن یا برای پدر مادرها که میخوان فقط با گوشی یه زنگی بزنن، یه چتی داشته باشن و خبرهای روز رو بخونن. اگه با این انتظارها برید سراغ خرید Redmi A1 Plus واقعا گزینه مناسبیه. نسبت به رقباش خیلی نقطه ضعف خاص و تو چشمی نداره ولی نسبت به اونا جدیدتره و میشه گفت با توجه به قیمت redmi A1 Plus که زیر سه میلیون تومنه و گوشی سوپر اقتصادی محسوب میشه، تو این رنج قیمتی گزینه خرید خوبیه. صفحه نمایش متوسط و مناسب این رنج قیمتی، طراحی خوب و خوش دست، عملکرد باتری بسیار خوب با بازدهی بالا جز نکات مثبت گوشی ردمی a1+ شیائومیه و دوربین و سخت افزار هم درسته که خیلی خوب نیست اما بازم نسبت به رقبای هم قیمتش، عملکرد قابل قبول و خوبی داره. رقبای این گوشی ردمی 9a و 10a از شیائومی و a03 core از سامسونگه ، که در ادامه دقیق تر مقایسه و بررسیشون میکنیم.

مقایسه Redmi A1 Plus با Samsung A03 Core

ردمی ای ۱ پلاس صفحه نمایش با جزئیات بیشتر، دوربین بهتر (که لنز تشخیص عمق هم داره)، قدرت پردازشی بهینه تر و قوی تر، باتری با بازدهی بهتر، حدود 10 ماه جدیدتره و حسگر اثر انگشت هم داره، قیمت A03 core سامسونگ نسخه 2/32 گیگ در حال حاضر حدود 2.5 میلیون تومنه که با توجه به اینکه هیچ برتری قابل ‌ذکری نداره، قطعا رقابت رو به گوشی Redmi A1 Plus شیائومی میبازه و خریدش توصیه نمیشود.

مقایسه Redmi A1 Plus و Redmi 10a

ردمی 10a در جدول مشخصات تعداد هسته بیشتری داره و رمش هم سرعت بالاتری داره (lpddr4x ردمی 10a نسبت به lpddr3 ردمی a1+) ولی در عمل قدرت پردازشیشون نسبتا نزدیکه و در برخی مواقع ردمی a1 plus و در بعضی کاربردها redmi 10a عملکرد بهتری داره. تو بخش صفحه نمایش redmi a1 plus برنده رقابته. ردمی 10a نسبت به ردمی a1 پلاس 6 ماه قدیمی تره و نسخه اندروید قدیمی تری روشه و در آینده هم طبیعتا آپدیت های نرم افزاری کمتری دریافت میکنه. طراحی هر دو گوشی تقریبا نزدیک به همه و جفتشون یه سبک طراحی مدرن و خوبی دارن.رقابت این دو گوشی بسیار نزدیکه و با توجه به قیمت redmi 10a نسخه 2/32 که حدود 3 میلیون تومنه خرید ردمی a1 plus گزینه منطقی تری میتونه باشه و اگه در آینده قیمت redmi a1 plus پایین تر هم بیاد که در اون صورت بدون شک باید سراغ خرید  a1 پلاس بروید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید